Udendørs planter kasser kan bruges til at fremhæve et landskab, have, gårdhave, altan og indersiden af ​​dit hjem. Udendørs planterkasser bruges generelt i en containerhave til at dyrke blomster, grøntsager eller urter. De fleste af disse containere er konstrueret af vejrbestandige materialer, der tåler de udendørs elementer.

Træ udendørs havebokse, der holder op til udendørs forhold, er for det meste lavet af redwood, cedertræ eller teak. Du kan finde dem i forskellige former og størrelser og kan bruges næsten hvor som helst, især i rustikke udendørs omgivelser

Nogle udendørs kasser til planter er konstrueret af metal og er ret almindelige. Nogle har dekorative fødder til at løfte dem fra jorden for dræning. Nogle kan komme med en indvendig foring, eller du kan bruge en plastforing til beskyttelse. Du kan finde mange vindueskasser, der er konstrueret af metal og er selvvandende. Hængende planter er også klassificeret som planterkasser til plantning af blomster, der draperer eller hænger over siden. Hængende plantageejere kan hænges fra husudsiden eller terrassebetræk og fås som selvvandende.

Næsten alt kan bruges som en planteræske til dyrkning af grøntsager, urter eller blomster. Du skal bare finde en, der er stor nok til at håndtere rodsystemet af det, du har til hensigt at plante, såsom mælkebeholdere af plast, buskekurve, store pressede fiberpotter eller endda en gammel trillebør. Hvis du vil plante tomater, skal beholderen være meget dyb, men for at plante radiser har du kun brug for en 6-tommer dyb beholder. Jo større beholderen og jo mere brugt jord giver rødderne mere plads til at sprede sig og mindre vanding fra gartnernes side.

Previous post Udendørs dekorativ belysning i krom
Next post Fordelene ved at have et hjem gym

Skriv et svar