Planterkasser er en fantastisk måde at tilføje farve og stil til dit udendørs underholdningsområde. De kan købes i enhver butik med et haveforsyningsområde eller ved at handle online. Uanset om du elsker blomster, planter, dyrke dine egne grøntsager, eller selvom du slet ikke har en grøn tommelfinger, kan planteræsker bruges til både funktion og dekoration.

Et af de mest almindelige og ideelle materialer, der anvendes i konstruktionen af ​​planterkasser, er cedertræ. Cedertræ er et stabilt og let træ. Det forbliver lige og ligger fladt og hjælper det med at modstå revner og splintring. Western Red Cedar, som ofte bruges til fremstilling af udendørs rum, er også godt for dem. En cedertræsæske modstår forfald og rådne, da træet indeholder naturlige olier og konserveringsmidler. Aromaen af ​​cedertræ, som normalt glæder mennesker, er stødende for de fleste insekter, møl og andre væsener.

En cedertræsæske fås i mange stilarter og størrelser. Du kan finde dem som et traditionelt, moderne eller landligt design. Afhængigt af dine behov kan du købe en lille cedertræsboks (perfekt til dyrkning af et par urter til dit køkken) eller en stor cedertræsboks, som åbner uendelige muligheder. Hvis blomster ikke er dine ting, kan du bruge din cedertræsæske til planter, buske, grøntsager og næsten alt andet, du gerne vil dyrke.

For dem, der ønsker at tilføje noget farve, er Cedar let at plette eller male, selvom naturlig cedertræ også er attraktivt og holdbart. Hvis du beslutter at male din cedertræsæske, skal den sandsynligvis males igen om fem til ti år. Dens evne til let at acceptere de fleste malinger og pletter betyder, at du kan dekorere din kasse, så den passer til farveskemaet i dit hjem eller udendørs område.

Next post Udendørs havemøbler

Skriv et svar